news_thumbnail

Suzuki lansează în Europa noul Jimny, versiunea comercială

September 14, 2020

SUZUKI JIMNY

Suzuki lansează o nouă versiune comercială cu două locuri bazată pe micul off-roader Jimny. De la apariția pe piață a modelului, în 2018, acesta a atras o clientelă cu activități variate printre care și profesioniști care au avut nevoie de performanță off-road veritabilă.

Pentru a satisface în continuare nevoile profesioniștilor, noul vehicul comercial ușor Jimny propune un spațiu încăpător pentru bagaje, cu podea plată, dar și o compartimentare de siguranță pentru încărcătură.

Caracteristicile esențiale ale noului Jimny:

- Performanță off-road autentică Versiunea comercială a noului Jimny propune aceleași caracteristici autentice off-road, apreciate de profesioniști, ca și modelul destinat pasagerilor, cu unele elemente cheie – șasiul cu ramă, separat de caroserie, unghiurile de atac, trecere și degajare, puntea spate rigidă cu 3 legături și ALLGRIP PRO, un sistem de tracțiune integrală nepermanentă care are și raport de transmitere cu funcție de reductor.

- Compartiment practic pentru bagaje Pentru o utilitate sporită, noul model utilitar ușor oferă un volum util pentru încărcătură de 863 litri, cu 33 mai mulți decât versiunea de pasageri în configurația cu bancheta pliată, iar podeaua este plată pentru a spori practicalitatea, în timp ce pentru a împiedica încărcătura să se deplaseze necontrolat, au fost prevăzute elemente de siguranță pentru fixare.

- Sisteme de siguranță avansate Pentru a oferi un plus de siguranță atât în cazul deplasărilor de pe drumurile amenajate cât și off-road, noul model comercial ușor vine echipat cu aceleași sisteme de asistare ca și versiunea pentru pasageri, incluzând sistemul DSBS (Dual Sensor Brake Support) care poate frâna automat pentru a evita un eveniment nedorit sau o coliziune, dar și funcțiile „Hill Hold Control” și „Hill Decent Control”, care controlează și asistă autovehiculul la coborârea în pantă. În plus, sistemul eCall, o funcție de urgență care trimite automat mesaje în cazul unei coliziuni, a fost introdus suplimentar pe noul model.

Noul Suzuki Jimny, versiunea comercială, este așteptat să debuteze pe piața din Romania în primul trimestru al anului 2021.