news_thumbnail

DETALII OFERTA

Asistență rutieră gratuită la Suzuki Rădăcini

Stimate client Suzuki Rădăcini,

Dorim să vă bucuraţi de utilizarea autovehiculului dumneavoastră fără niciun incident. Am înfiinţat însă serviciul de Asistență Premium Suzuki ca să puteţi beneficia de avantajele asistenţei Suzuki şi după expirarea perioadei de garanţie de 3 ani, chiar şi până la vârsta de 10 ani a autovehiculului. Este suficient să sunaţi la numărul de telefon al Suzuki Asistență şi veți primi ajutorul necesar.

Conditiile de eligibilitate

  • Varsta vehiculului dumneavoastra < 10 ani
  • Vehiculul trebuie sa aiba ITP valabil
  • Vehiculul trebuie sa aiba reparatiile si intretirea anuala realizate la un service autoritat Suzuki pe teritoriul Romaniei

Când se poate utiliza?

  • Suzuki Asistență vă vine în ajutor când autovehiculul are o defecţiune tehnică din cauza căreia nu poate porni.
  • Acest serviciu este valabil pe durata unui an de la ultima verificare tehnică anuală.

Acest serviciu nu poate fi utilizat retroactiv, după remedierea defecţiunii, şi nu poate fi despăgubit în bani.
Poate beneficia de Serviciul de Asistență Premium Suzuki orice autovehicul marca Suzuki care a obţinut verificarea tehnică anuală de întreţinere si a fost reparat la un service autorizat Suzuki pe teritoriul Romaniei.

Cum funcţionează?
Contactand unul din numerele mentionate in cardul dumneavoastra, Suzuki trimite o persoană calificată cât de repede şi practic posibil la faţa locului; persoana autorizată încearcă repararea autovehiculului la faţa locului. Dacă acest lucru nu este posibil, Suzuki Asistenta organizează transportul autovehiculului la cel mai apropiat service autorizat Suzuki.

Cum se poate utiliza?
Pentru a beneficia de servicii contactati numărul de telefon aferent. De acasă sau de peste hotare puteţi solicita ajutorul necesar.

Asistență Premium Suzuki UPGRADE

Serviciul poate fi extins contra cost (up-grade) si pentru următoarele cazuri: accident rutier, descărcarea bateriei, probleme cu cheia sau cu combustibilul.

PROMOȚIA RĂDĂCINI/IRMEX

Pentru orice revizie anuală Suzuki, realizată în service-urile Rădăcini și Irmex, cu piesele originale Suzuki achiziționate din service-urile noastre, veți beneficia gratuit de Asistență Premium Suzuki UPGRADE.

Programare service Rădăcini București, Otopeni și Irmex Brăila: 0737.600.600 sau relatii.clienti@radacini.ro

WhatsApp

Promoție valabilă in anumite termene si condiții, în perioada 27 octombrie – 28 februarie 2021.

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții