news_thumbnail

DETALII OFERTA

Îți dorești mai mult, primești mai mult

Cu Suzuki, primești întotdeauna mai mult! Fiecare călătorie devine o experiență îmbunătățită datorită gamei noastre de modele hybrid, proiectate să răspundă oricăror nevoi. Suzuki este partenerul tău de încredere pe drum, combinând eficacitatea, siguranța și un raport excelent calitate-preț, totul într-un pachet complet, ideal pentru orice stil de viață.

Ai vise mari? Acum e momentul să le îndeplinești cu oferta “Îți dorești mai mult, primești mai mult” la modelele Suzuki! Beneficiezi de un avantaj client de până la 2100 euro cu TVA si avantaje deosebite: livrare imediată, garanție 3+7 ani* și asistență rutieră 3 ani.

Valoarea maximală a beneficiilor ce pot fi cumulate în campanie este în valoare de 2.100 Euro, TVA inclusă pentru modelele Vitara si Scross. Valoarea maxima de 2.100 Euro TVA inclusă este formată din acordarea unui discount în valoare de 1.500 Euro TVA inclusă din prețul recomandat de listă și acordarea cu titlu gratuit a serviciilor de garanție extinsă oferită prin asigurator de 3+7 ani/200,000 km și a asistenței rutiere în valoare de 600 Euro TVA inclus. Detalii la dealerii Suzuki (Rădăcini Auto Motor).

Detalii la 0737.600.600

Ofertă valabilă în perioada 15 Aprilie – 30 Iunie 2024. Imagini cu titlu de prezentare.

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții