news_thumbnail

DETALII OFERTA

Suzuki Ignis prin programul Rabla 2024

Cu o prezență urbană distinctivă, Suzuki Ignis este sinonim cu agilitatea și economia de combustibil. Motorul său eficient, împreună cu dimensiunile compacte, îl fac ideal pentru aventurile urbane. 

Interiorul Suzuki Ignis aduce un sentiment de modernitate și versatilitate. Designul inteligent al cabinei oferă spațiu generos, iar finisajele de calitate și tehnologia avansată aduc un nivel superior de confort. Cu o estetică care atrage atenția, Suzuki Ignis redefinește conceptul de compact urban. 

Forma sa distinctivă, caracterizată de linii curajoase și detalii contemporane, aduce un aer proaspăt în peisajul urban. Într-o lume preocupată de sustenabilitate, 

Suzuki Ignis integrează tehnologia hybridă pentru a oferi o alternativă ecologică. Sistemul său hibrid combină eficient motorul pe benzină cu motorul electric, asigurând un consum redus de combustibil și emisii scăzute. Ignis nu doar definește urbanitatea, ci și răspunde nevoilor șoferilor moderni orientați spre mediu. 

Nu mai aștepta! Profită acum de Suzuki Ignis prin Programul Rabla începând de la 11.935 euro cu TVA

inclus! 

Mai multe detalii la 0737.600.600

Ofertă supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil. Promoție valabilă în condițiile aplicării programului Rabla, în limita bugetului și locurilor alocate de AFM. Ofertă valabilă până la 31 martie 2024. Imagini cu titlu de prezentare.

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții