news_thumbnail

DETALII OFERTA

Suzuki S-Cross prin programul Rabla 2024

S-Cross - Prima impresie contează întotdeauna, dar e mai important ca aceasta să dureze pentru a-ți afirma talentul. Diferența stă în detalii. Cu cât îl vei privi mai mult, cu atât va deveni mai atrăgător. Asta promite S-CROSS. 

Chiar și la interior, noul S-CROSS este despre bucuria de a trai fară limite. Habitaclul spațios este aerisit și luminos mulțumită unui parbriz generos și a vizibilitățîi laterale excelente. 

Suzuki S-Cross se impune ca un SUV compact care emană atât eleganță, cât și robustețe. Linii fluide și contururi bine definite definesc aspectul său modern, iar detaliile bine gândite completează o prezență care atrage atenția. 

Motorul turbo de 1,4 litri cu injecție directă oferă cuplu consistent de la turații joase, precum și un consum scăzut de combustibil. Transmisiile dezvoltate pentru noul S-CROSS oferă mai multă performanță și un consum mai mic. Sistemul mild-hybrid de 48 de volți asistă motorul termic oferind un plus de cuplu prin intermediul unui motor electric. Sistemul de 48 de volți face echipă cu motorul K14DDITC BOOSTERJET. Acesta este format dintr-un starter/ generator integrat (ISG) care ia funcțiile de alternator, motor electric și starter, și o baterie Li-ion de 48V amplasată sub scaunul pasagerului din dreapta. 

Siguranță, performanță și încredere! Suzuki S-Cross este pregătit să iți depășească așteptările la un preț începând de la 18.200 euro cu TVA inclus prin Programul Rabla! 

Mai multe detalii la 0737.600.600

Ofertă supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil. Promoție valabilă în condițiile aplicării programului Rabla, în limita bugetului și locurilor alocate de AFM. Ofertă valabilă până la 31 martie 2024. Imagini cu titlu de prezentare.

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții