news_thumbnail

DETALII OFERTA

Suzuki Swace prin programul Rabla 2024

Experimentați o nouă dimensiune a performanței cu Suzuki Swace. Echipat cu un sistem hibrid puternic, acest model redefinește standardele pentru mașinile de familie.Motorul său conferă o accelerație lină, iar tehnologia hibridă oferă echilibru perfect între putere și economie de combustibil. 

Habitaclul emană rafinament și confort. Cu spațiu generos pentru pasageri și o gamă de caracteristici inteligente, acest model îți transformă fiecare călătorie într-o experiență relaxantă. 

Suzuki Swace se distinge prin exteriorul său atrăgător și practic. Linii fluide și contururi bine definite îi conferă o prezență distinctivă pe șosea. 

Designul aerodinamic nu doar îmbunătățește eficiența combustibilului, ci și adaugă un plus de eleganță, făcând din Swace o alegere atrăgătoare în rândul mașinilor de familie. 

Suzuki Swace se înscrie în trendul vehiculelor prietenoase cu mediul. Integrarea ingenioasă a motorului pe benzină și a celui electric asigură un consum eficient de combustibil și emisii reduse. Swace demonstrează că poți avea puterea unei mașini de familie și, în același timp, să fii prietenos cu mediul.

Suzuki Swace este un station wagon ce își spune cuvântul prin spațiul pentru familia ta și prin calatoriile cât mai economice. Îl găsești la noi începând de la 23.650 euro cu TVA inclus prin Programul Rabla!

Detalii la 0737.600.600

Ofertă supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil. Promoție valabilă în condițiile aplicării programului Rabla, în limita bugetului și locurilor alocate de AFM. Ofertă valabilă până la 31 martie 2024. Imagini cu titlu de prezentare.

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții