news_thumbnail

DETALII OFERTA

Suzuki Swift – oferte stoc

Printre elementele de design remarcabila la Swift se numără liniile bine conturate, montanţii A ascunşi şi farurile faţă – spate verticale. Pentru a crea mai multă emoţie şi a oferi senzaţia de forţă şi stabilitate, caroseria este mai scurtă, mai joasă şi mai lată, în timp ce grila frontală largă şi agresivă împreună cu liniile pline de caracter ale aripilor exprimă putere.
Impresia de centru de greutate coborât este întreţinută şi de montanţii ascunşi care creează impresia unui plafon plutitor.

Mânerele portierelor spate, plasate în montanţi, adaugă stil şi un aer sportiv modelului, în timp ce blocurile optice spate dotate cu LED îi conferă un aspect high-tech.

Oferta specială Rădăcini: avantaj client de până la 1.100 Euro.

Cum am ajuns la acest avantaj? Să-ți explicăm:

  1. Pachet complet roți iarnă cu anvelope YOKOHAMA în valoare de 650 EURO.
  2. Discount până la 450 €

 Încrederea și satisfacția clienților noștri sunt valorile noastre fundamentale, iar această campanie este dovada angajamentului nostru față de tine.

Află detalii aici: 0737.600.600

Oferta este supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil, până la 28.02.2024 Oferta este valabilă pentru modelele Suzuki Swift din stoc contractate și livrate până la 28.02.2024. Oferta nu este cumulabilă cu programul Rabla 2024.

Beneficiază de confort, siguranță, sustenabilitate și un preț accesibil cu gama Suzuki Hybrid. Există un model pentru fiecare, dar dacă îți dorești să ieși în evidență cu fiecare drum pe care îl faci în oraș, atunci ceea ce cauți este Suzuki Swift.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0737.600.600 sau la adresa de email: relatii.clienti@radacini.ro

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții