news_thumbnail

DETALII OFERTA

Suzuki Swift prin programul Rabla 2024

Suzuki Swift asigură bucuria de a conduce chiar de la început. Cu un plus de stil și caracteristici, Swift este partenerul ideal pentru oraș. 

Dotat cu un motor pe benzină eficient, acest model livrează o putere remarcabilă și manevrabilitate agilă, transformând fiecare călătorie într-o aventură plăcută. Performanța sa excelentă este accentuată de tehnologia de ultimă oră, asigurând o armonie perfectă între putere și eficiență. 

Intrând în habitaclul Suzuki Swift, descoperiți un spațiu care îmbină confortul și tehnologia modernă. Cu materiale de calitate superioară și un design ergonomic, interiorul acestui model vă invită să vă bucurați de fiecare moment petrecut la volan. 

Suzuki Swift impresionează cu un exterior contemporan și stilat, caracterizat prin linii fluide și detalii atent lucrate. Designul său compact și dinamic nu numai că atrage privirile, dar și optimizează eficiența aerodinamică. Într-un efort de a aborda preocupările privind mediu, Suzuki Swift integrează tehnologia hybridă pentru o eficiență sporită a combustibilului. Sistemul său hibrid oferă o combinație inteligentă între motorul pe benzină și motorul electric, asigurând un consum redus de combustibil și emisii mai scăzute. 

Stilat, sportiv și foarte distractiv! Suzuki Swift te așteaptă prin Programul Rabla începând de la 12.930 euro cu TVA inclus! 

Mai multe detalii la 0737.600.600

Ofertă supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil. Promoție valabilă în condițiile aplicării programului Rabla, în limita bugetului și locurilor alocate de AFM. Ofertă valabilă până la 31 martie 2024. Imagini cu titlu de prezentare.

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții