news_thumbnail

DETALII OFERTA

Suzuki Vitara prin programul Rabla 2024

Vitara - Apariție radiantă definită de forță și energie. Vitara te aduce în lumina reflectoarelor oriunde ai merge. Cu un design autentic și sete de condus atât în oraș, cât și off-road, te vei bucura de o experiență autentică de condus într-un SUV bine definit la exterior și rafinat la interior. 

Odată urcat la bordul noului Vitara, te vei regăsi într-o lume rafinată, plină de materiale de calitate. Un spațiu în care fiecare buton, comandă sau indicator se poziționează în jurul tău natural, ergonomic. 

Cu o prezență marcantă și o expresie distinctivă, designul exterior al Suzuki Vitara este o simfonie de eleganță și robustețe, îmbinând cu pricepere forme moderne și linii aerodinamice. Grila frontală impresionantă, însoțită de farurile proiectoare LED ascuțite, conferă lui Vitara o față puternică și rafinată. 

Împrietenește-te cu un performer care vede o provocare în cele mai dificile suprafețe și condițîi de vreme, propulsat de motoare eficiente și potente din gama BOOSTERJET și DUALJET. Echipat cu sistem unic de tracțiune 4x4 ALLGRIP. Vitara înseamnă mai mult decât un design atrăgător și este, în același timp, un SUV inteligent. Pentru că este echipat numai cu tehnologii de ultimă oră, șoferul și pasagerii au garanția că vor fi îndrumați, protejați și răsfățați în permanență. 

Un SUV capabil pentru nevoile tale! Suzuki Vitara te întâmpină cu un preț începând de la 16.110 euro cu TVA inclus prin Programul Rabla!

Mai multe detalii la 0737.600.600

Ofertă supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil. Promoție valabilă în condițiile aplicării programului Rabla, în limita bugetului și locurilor alocate de AFM. Ofertă valabilă până la 31 martie. Imagini cu titlu de prezentare.

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții